Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Кошницата е празна!

За Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition е основан през 1979 г. от Виктор Х. Рубино. По това време Виктор е един от най-добрите непрофесионални щангисти в Съединените щати. Воден от своя стремеж да се превърне в най-добрият професионалист в тази област, Виктор знае, че именно добавките са ключът към подобряване на резултатите си чрез увеличаване на сила и по-бързо възстановяване. Крайно недоволен от приеманите до този момент добавки, които са на разположение през 1970, като биохимик, Виктор е решен да стартира своя собствена компания под названието Ultimate Nutrition, с цел да  създаде висококачествени и внимателно проучени продукти на достъпна цена за всеки.

В края на 1970-те и началото на 1980-те,  Ultimate Nutrition е една от първите компании, които разполагат с аминокиселинни таблетки, протеинни и въглехидратни прахове, както и различни видове продукти, изгарящи мазнини. До края на 1980-те и началото на 1990-те, Ultimate Nutrition вече стартира няколко легендарни продукта като Sports Energizer -  подхранван електролит, който представлява готова напитка под формата на 10 различни вкусове и е предлаган в стъклени бутилки.

До средата на 1990, Ultimate Nutrition отново е на върха, тъй като е една от първите компании, които предлагат на пазара суроватъчен протеин на прах в бутилка. Днес,  Ultimate Nutrition продължава да бъде венчан с най-добър успех с широката си гама от продукти, включително Iso Mass Xtreme Gainer®, ProStar® Whey, Muscle Juice® 2544, GlutaPure®, протеин изолат, Iso Sensation® 93, Amino 2000, Ultra Ripped®, Horse Power® , а сега и Horse Power® X. Horse Power X е революционна кондензирана пред-тренировъчна добавка, предназначена за спомагане увеличаване на енергията, издръжливостта и силата, за повишаване на сила и изграждане на богата мускулатура.

За съжаление, Виктор Рубино умира през месец март, 2003, на 48 години.  Ultimate Nutrition обаче продължава своята мисия, бидейки собственост, управлявана от семейството Рубино до днес. Нашата отговорност към вижданията на Виктор да се създават висококачествени, детайлно проучени продукти на достъпни цени, остава една и съща.

За нас

Protein7 (Масъл Суплеметс ЕООД) е официален Дистрибутор на Optimum Nutrition, BSN, Ultimate Nutrition и Xpro Nutrition. С директен внос от Производителите, осигуряваме 100% качество и оригинални продукти. Стремим се да споделим нашите знания и страст към хранителните добавки, като предлагаме най-добрите продукти при най-добри условия с добро и качествено обслужване.

Контакт с нас
  • гр. София, бул. "Мария Луиза" №11, ет. 2, магазин №7 ("ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР СОФИЯ 2000" – срещу ЦУМ)
  • 0894355120
  • info@protein7.bg
  • 10:00 - 18:00
Или изпратете вашето съобщение!
Facebook