Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!
Кошницата е празна!

За Optimum Nutrition

Optimum Nutrition, Inc. (ON) е изцяло притежавано дъщерно дружество на Glanbia, водеща международна група за сирене и хранителни съставки. ON притежава и управлява две премийни марки спортна храна, Optimum Nutrition и ABB Performance, които предоставят най-богат избор от продукти в няколко категории.

Благодарение на най-съвременните и авангардни механизми, които тези продукти притежават, ON е единствената компания за спортна храна, произвеждаща артикули за всяка категория продукти. Независимо дали тези продукти са хранителни блокчета, протеинов прах, готови шейкове, енергийни формули или витамини и минерали, Optimum Nutrition се слави с безупречния си практически подход за поддържане на най-високите стандарти.

История

Optimum Nutrition е създаден през 1986 г., за да задоволи потребителското търсене на постоянно качество в спортното хранене. Компанията също така е известна и с иновациите, като това да бъде първа в производството на казеинов протеин на прах, както и да предложи  изцяло мицеларно-казеинова формула на пазара. Лидерството на ON също така се счита за първенството на Gold Standard 100% Whey, общопризнато като най-продаваният суроватъчен протеин в света.

Мисия

Най-големият стремеж на Optimum Nutrition е да произвежда отличителни и достъпни премийно-качествени продукти, като същевременно полага максимални усилия за отличие, вземайки предвид постоянно променящите се нужди на клиентите и отговаряйки на изискванията на динамиченя пазар с редица иновативни продукти, ефективни материали за поддръжка и ненадминато обслужване.

Достъпност

Като привърженици на здравословния начин на живот, ON вярва, че на всеки потребител трябва да му бъде дадена възможността да купува първокласни продукти; затова ние елиминираме посредниците и контролираме цялостта на нашата марка, грижейки се всички производствени и дистрибуторни процеси, уверявайки ви, че всеки продукт е не само с най-високо качество, но също така и сред най-конкурентни цени в бранша.

Качество

Нашият ангажимент към качеството е доказван през целия процес на разработване на продукта. Преди да бъде включена една машина, ние внимателно избираме доставчици, които доставят премийни суровини. Всички търговци трябва да предоставят сертификат за анализ за ​​всяка суровина като допълнителна мярка за качеството. В последствие тези сертификати са проверени чрез произволни вътрешни и независими лабораторни изследвания. Високото технологично оборудване потвърждава чистотата и силата на всяка съставка на нашите етикети. Също така, за да се предотвратят всички вероятности за физически, химически и микробиологични замърсители, ние сме създали и наложили наша собствена програма за  Анализ на опасностите и критичен контрол (АОКК). Специалисти за осигуряване на качеството правят рутинни проверки на всички складове за съхранение; на преработвателните и производствените места, като провеждат заключителни проверки ежедневно. Взети заедно, тези процедури позволяват на Optimum Nutrition постоянно да доставят първокласни спортни хранителни добавки при най-строгите стандарти за контрол на качеството, известни като текущи Добри производствени практики (ДПП).

Удовлетвореността на клиентите

От самото начало, клиентите ни са били нашият номер едно проритет, като същевременно, строгият контрол на качеството, лабораторните изследвания и производството на стоки под строго контролирани условия са изключително важни, като всичко това се прави поради една-единствена причина - за да ви предложим високо качество и добавки на достъпни цени. Ние се гордеем с лоялността на клиентите и е удоволствие да съобщим, че почти всички наши клиенти остават предани покровители от първи път. Бъдете напълно уверени, че от момента, в който даден продукт бива създаван до момента на напускането му  на предприятието, ние възлагаме само най-доброто в Optimum Nutrition. Така знаете, че давате най-доброто на тялото си.

За нас

Protein7 (Масъл Суплеметс ЕООД) е официален Дистрибутор на Optimum Nutrition, BSN, Ultimate Nutrition и Xpro Nutrition. С директен внос от Производителите, осигуряваме 100% качество и оригинални продукти. Стремим се да споделим нашите знания и страст към хранителните добавки, като предлагаме най-добрите продукти при най-добри условия с добро и качествено обслужване.

Контакт с нас
  • гр. София, бул. "Мария Луиза" №11, ет. 2, магазин №7 ("ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР СОФИЯ 2000" – срещу ЦУМ)
  • 0894355120
  • info@protein7.bg
  • 10:00 - 18:00
Или изпратете вашето съобщение!
Facebook